Vestiging Oosterenk

Het kinderdagverblijf heeft prachtige grote groepsruimten,  een huiselijke en warme sfeer. Dit vinden wij belangrijk. Alle omgevingsfactoren die van belang zijn om de belevingswereld en de ontwikkeling van je kind te vergroten zijn aanwezig.  Bij binnenkomst van het kinderdagverblijf, vol enthousiasme de dag beginnen, dat is ons motto. Uitgedaagd worden tot spelen en ontdekken staat bij ons centraal.

Kinderdagverblijf Pi - Oosterenk bestaat uit 5 groepsruimten waar maximaal 12 tot 16 kinderen opgevangen worden.
Bij groep Ollie, Lila en Pip spelen kinderen in de leeftijd van 0-2,5 jaar en ervaren samen een leuke dag! Daarnaast is er een peutergroep Billy waar het programma voor de kinderen vanaf 2,5 tot 4 jaar meer dan in de andere groepen gericht is op spelend leren ! We starten dagelijks met de dag samen in de kring! Zo is er sprake van voorbereiding  op de basisschool. Bij de 5e groep wordt opvang geboden door specialistische kinderopvang De Schavuiten. Zij bieden opvang voor kinderen die niet een hele dag door hun ziek zijn in de reguliere kinderopvang terecht kunnen. Voor de uren waar dit wel mogelijk is kunnen ze samen spelen met de kinderen van Pi.
De  groepsruimten van Pi bieden  verschillende speelhoeken  welke ervoor zorgen dat je kind gericht tot spel komt en steeds weer iets nieuws ontdekt. Hier kan het zich verstoppen of daar even lekker tot rust komen met een spel aan tafel.

Bij Kinderdagverblijf Pi is een  grote speelhal  beschikbaar voor de kinderen om te fietsen en te rennen.  Over het  verkeersplein  Een tafel voor activiteiten en een podium om  toneelstukjes op te voeren maken de speelhal compleeet.. Ook is er een speciaal gymhoekje beschikbaar.

Pi heeft de mooiste buitenspeelplaats in Zwolle!

Het is Genieten van de  prachtige Natuur-Ontdektuin bij Kinderdagverblijf Pi - Oosterenk. Op deze manier willen wij kinderen in contact brengen met de natuur. Alle speelelementen bestaan uit natuurlijke materialen. Natuurbeleving heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van je kind. Ontdekken wat er in verschillende seizoenen in de tuin groeit en bloeit. En leren wat er mogelijk is met verschillende materialen. Elk dag spelen de kinderen buiten tijdens kinderopvanguren bij Pi. Bij slecht weer kan er gebruik gemaakt worden van de speelplek op het overdekte balkon.

BusinessCenter Oosterenk

Kinderdagverblijf Pi – Oosterenk is goed bereikbaar op de route naar je werk. Wij beschikken over voldoende parkeerruimte voor de deur en hebben nog veel meer te bieden. Wil je na je werk nog iets aan je conditie doen dan kan dat ook bij "ons in huis" bij Fit 20, terwijl je kind nog even bij kinderdagverblijf Pi is!

Rustig een broodje tussen de middag eten of meenemen van "onze" broodjeszaak Micaffé voordat je je kind ophaalt, of je verjaardagstaart bestellen en ophalen, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Voor het regelen van zaken kun je enkele uren zelfs een kantoor of overlegruimte "bij ons" via Regus huren. Kleding  voor de stomerij? Vandaag inleveren morgen weer afhalen!

Kinderdagverblijf Pi biedt dit alles omdat het gevestigd is in het BusinessCenter Oosterenk.

Ouderraad Kinderdagverblijf Pi Oosterenk

Kinderdagverblijf Pi wil graag haar dienstverlening optimaal afstemmen ten gunste van de kinderen, ouders en verzorgers.
Hiervoor wordt samengewerkt met de ouderraad van de vestigingen. Voor vragen en aanvullingen voor de ouderraad kun je contact opnemen met: or@kinderdagverblijfpi.nl