Oosterenk

Tel 038 852 00 96

Hanzeland

Tel 038 767 60 11

Op zoek naar een dagopvang in Zwolle?

Voor een goede dagopvang in Zwolle heet Kinderdagverblijf Pi jouw kind graag welkom. Als ouder wil je natuurlijk dat jouw zoon of dochter goed opgevangen wordt, wanneer u zelf bijvoorbeeld aan het werk bent. Je moet het volste vertrouwen hebben dat hij of zij zich prettig voelt op een dagopvang, en dat hij of zij als uniek individu behandeld wordt. Bij ons is dit het geval.

Jouw kind staat bij ons namelijk in het middelpunt. In onze begeleiding, opvoeding en het bieden van de juiste zorg staat zijn of haar beleving altijd centraal. Want ieder kind is uniek, en daarmee ook de belevingswereld van elk kind. Wij brengen de wensen van jouw kind centraal en helpen daarin door de belevingswereld te vergroten. Bijvoorbeeld in het steunen van de ontdekkingstocht naar jouw kind zijn talenten! Wat dat ook mag zijn.

Wennen op onze dagopvang in Zwolle

Aan iets nieuws beginnen is voor iedereen spannend; zo ook voor jouw kind. Omdat positiviteit bij onze dagopvang in Zwolle hoog in het vaandel staat, bieden we jouw kind de kans op 10 uur te komen wennen bij Kinderdagverblijf Pi. We kunnen tijdens het intakegesprek afspraken maken over hoe dit verloopt.

Kinderdagverblijf Pi

Op deze manier raakt jouw kind al een beetje vertrouwd met onze medewerkers, maar ook met de andere kinderen! Hiermee hopen we de spanning een beetje weg te halen. Het is tegelijkertijd voor jou als ouder een manier om te kijken hoe jouw kind het bij ons vindt.

Contact met jou als ouders

Misschien vind jij het als ouder ook spannend om jouw zoon of dochter naar onze dagopvang in Zwolle te brengen. Wij begrijpen dat de stap van het toevertrouwen van jouw kind aan een ander een lastige stap is. Daarom proberen wij van Kinderdagverblijf Pi deze stap zo makkelijk mogelijk te maken. Zo werken wij op een open en transparante manier. Tijdens de haal- en brengmomenten wordt alle belangrijke informatie van jouw kind besproken. Ook wordt er wekelijks een dagboekje bijgehouden van de belevenissen van jouw zoon of dochter, deze mag je uiteraard rustig doorlezen!

Tevens werken wij met de app Bitcare. Dit is een app waarop de dagelijkse gang van zaken op onze locatie(s) te volgen is. Mocht je dit willen, dan kunnen wij ook foto’s van jouw kind delen met jou. Dit geeft jou als ouder meer rust.

Meld je aan bij onze dagopvang in Zwolle

Wil jij je graag aanmelden bij onze dagopvang in Zwolle? Dat kan! Je kunt jouw kind hier inschrijven! Uiteraard kun je ook contact opnemen indien je nog vragen hebt of bijvoorbeeld een kennismakingsgesprek wilt. Zo kunnen wij ook ervaren van andere ouders uit bijvoorbeeld de wijken Binnenstad, Assendorp, Diezerpoort, Wipstrik en Westenholte met je delen!

Contact opnemen