Oosterenk

Tel 038 852 00 96

Hanzeland

Tel 038 767 60 11

Kinderdagverblijf in Stadshagen

Woon je in Zwolle (in de wijk Stadshagen) en zoek je een kinderdagverblijf bij jou in de buurt? Kinderdagverblijf Pi vangt graag je kind op wanneer je het druk hebt. Wij beschikken over twee locaties, die gevestigd zijn aan de Zuiderzeelaan en de Dokter van Deenweg. Als ouder met een carrière of hectisch leven kan het soms moeilijk zijn om je aan te passen aan de tijden en roosters van een kinderopvang.

Wij passen ons daarom aan jou aan. Kinderdagverblijf Pi is namelijk erg flexibel in de uren en roosters.

Kinderdagverblijf Pi in Zwolle biedt vaste en flexibele opvang, iedere werkdag van 6.30-19.00 uur

Wij heten je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Om een afspraak te maken kun je contact opnemen door te bellen naar 038 852 0096 (locatie Oosterenk) of 038 767 6011 (locatie Hanzeland).

De meest flexibele opvang van Zwolle en omstreken

Kinderdagverblijf Pi komt ouders met een druk schema graag een beetje tegemoet. Bij onze flexibele opvang is het daarom mogelijk om een bepaald aantal uren per maand af te nemen. Deze uren kun je vervolgens naar eigen vrijheid inroosteren.

Dit maakt het mogelijk om zelf te bepalen wanneer jouw kind door ons wordt opgevangen. Vindt er een wijziging in jouw rooster plaats? Dan kun je dit een week vooraf nog aan ons doorgeven.

Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Heel flexibel, Erg lieve betrokken leidsters

Kinderdagverblijf voor ouders uit Stadshagen

Wij willen dat kinderen zich prettig en thuis voelen wanneer ze bij ons verblijven. Daarom zijn onze beide locaties op een warme en sfeervolle wijze ingericht. Om de kinderen bezig te houden organiseren we allerlei activiteiten, waarbij we iedere 6 weken een ander thema hanteren.

Verder zorgen we ook voor luiers, fles voeding, broodjes en fruit. Je hoeft als ouder nergens naar om te kijken.

  • Flexibele opvang
  • Flexibel: zelf je rooster bepalen
  • Aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van je kind
  • Openingstijden: van 6.30 tot 19.00 uur
  • Warme en sfeervolle kinderopvang
  • Makkelijk bereikbaar

Inzicht in activiteiten met onze Bitcare app

Wij hebben een eigen app ontwikkeld waarmee we ouders inzicht willen geven in wat er allemaal gebeurt op en rondom ons kinderdagverblijf. Wanneer we met leuke activiteiten bezig zijn worden deze door onze medewerkers met een iPad vastgelegd. De foto’s zijn vervolgens via de Bitcare app in te zien. Hierdoor heb je als ouder altijd een helder en overzichtelijk beeld van de gang van zaken bij Kinderdagverblijf Pi.

Een vast team van pedagogische medewerkers

Om een goede vertrouwensband tussen onze medewerkers en de kinderen te creëren werkt ons kinderdagverblijf met een vast team van ervaren pedagogische medewerkers. Iedere groep wordt een vaste medewerker toegewezen, waarmee we continuïteit en vertrouwen bevorderen.

Jouw kind met zijn of haar beleving staat centraal in onze begeleiding, opvoeding en het bieden van de juiste zorg.

Maak kennis met onze kinderopvang

Meer weten over ons kinderdagverblijf in Stadshagen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een kennismakingsgesprek. Je kunt ons telefonisch bereiken via de volgende telefoonnummers: 038 852 0096 (locatie Oosterenk) of 038 767 6011 (locatie Hanzeland). Daarnaast zijn we door middel van het online contactformulier bereikbaar.

Contact opnemen