Oosterenk

Tel 038 852 00 96

Hanzeland

Tel 038 767 60 11

Kinderdagverblijf in Zwolle Zuid

Zoek je een kinderdagverblijf in de buurt van Zwolle Zuid waar je jouw kind kunt laten opvangen? Je bent van harte welkom bij Kinderdagverblijf Pi. Wij zijn gevestigd op twee locaties in Zwolle, namelijk aan de Dokter van Deenweg en de Zuiderzeelaan.

Het bijzondere aan onze opvang is dat deze erg flexibel is. We snappen namelijk erg goed dat je het als werkende ouder behoorlijk druk hebt. Daarom hebben we besloten ons aan de ouder aan te passen, door middel van flexibele uren en roosters.

Kinderdagverblijf Pi in Zwolle biedt vaste en flexibele opvang, iedere werkdag van 6.30-19.00 uur

Kom gerust eens kennismaken om onze peuterspeelzaal te bekijken. Neem contact op voor een afspraak. Telefoonnummer: 038 852 0096 (locatie Oosterenk) of 038 767 6011 (locatie Hanzeland).

Een zeer flexibele peuterspeelzaal en opvang

Kinderdagverblijf Pi komt de drukke schema’s van ouders graag tegemoet. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een aantal uren per maand bij ons af te nemen. Stel je neemt 25 uur per maand af. Je hebt vervolgens zelf de vrijheid om deze uren in te plannen. Je kunt dus zelf bepalen op welke dagen en tijdens welke uren je jouw kind bij ons wilt laten opvangen. Bij wijzigingen in je rooster kun je dit een week van te voren nog laten wijzigen.

Personeel is Vriendelijk en erg deskundig… Ik kan het iedereen aanraden

Kinderdagverblijf voor ouders uit Zwolle Zuid

Kinderdagverblijf Pi beschikt over zowel een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal als een dagopvang. Om te zorgen dat de kinderen zich bij ons lekker thuis voelen hebben we onze locaties op een sfeervolle en warme manier ingericht. Gedurende de dag worden er diverse activiteiten georganiseerd, gebaseerd op een bepaald thema (dat elke 6 weken verandert). Luiers, fles voeding, broodjes en andere gezonde snacks zorgen we ook allemaal voor.

Het enige dat handig is om mee te nemen is wat reservekleding.

  • Flexibele opvang
  • Wekelijks je rooster doorgeven
  • Aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van je kind
  • Wij staan vanaf 6.30 tot 19.00 uur voor je klaar
  • Warme en sfeervolle peuterspeelzaal
  • Makkelijk bereikbaar

Activiteiten bijhouden met de Bitcare app

Ben je benieuwd wat jouw kind allemaal uitspookt op ons kinderdagverblijf? Dan kun je gebruik maken van onze Bitcare app. Onze medewerkers leggen de activiteiten van de kinderen op deze app vast door middel van een iPad. Met de app heb je een actueel en helder beeld van de gang van zaken op onze opvang.

Een team van ervaren pedagogische medewerkers

De opvang bij Kinderdagverblijf Pi wordt verzorgd door pedagogische medewerkers met jarenlange ervaring. Iedere groep wordt begeleidt door een vaste medewerker. Door met vast personeel te werken ontstaat er een vertrouwensband tussen de kinderen en de medewerkers.

Jouw kind met zijn of haar beleving staat centraal in onze begeleiding, opvoeding en het bieden van de juiste zorg.

Vraag gerust een kennismakingsgesprek aan

Graag maken we bij Kinderdagverblijf Pi in Zwolle Zuid kennis met je. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een kennismaking kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bel naar : 038 852 0096 (locatie Oosterenk) of 038 767 6011 (locatie Hanzeland), of maak gebruik van het contactformulier op de website.

Contact opnemen