Oosterenk

Tel 038 852 00 96

Hanzeland

Tel 038 767 60 11

Zeer flexibele Kinderopvang in Zwolle

Ben je op zoek naar een kinderopvang in Zwolle voor je zoon of dochter? Dan heten wij van Kinderdagverblijf Pi jou én je kind graag welkom als kinderopvang in Stadshagen! Kenmerkend aan onze opvang is onze flexibiliteit.

Wij begrijpen dat je als ouder een hectisch en onregelmatig leven kunt hebben. Er zijn al een tal van afspraken en tijden waar je rekening mee moet houden en jezelf op aan moet passen. Daarom passen wij ons graag aan jou aan! Je kunt zelf kiezen voor hoeveel uur per maand je jouw kind naar onze kinderopvang wilt brengen; bijvoorbeeld 25 uur. Jij hebt vervolgens de regie en beslist op welke dagen en uren je kind bij ons komt. Heeft hier een wijziging in plaatsgevonden? Dan kun je dit nog een week voorafgaand aan ons doorgeven. Zo flexibel zijn wij bij Kinderdagverblijf Pi!

Het doet er niet toe uit welke wijk je komt. Wij zijn er voor iedereen. Zoek je bijvoorbeeld gericht een Kinderopvang in Zwolle Assendorp? Ook dan staan wij voor je klaar!

Kinderopvang in Zwolle voor diverse wijken

Als kinderopvang in Zwolle zijn wij er voor jou als inwoner van diverse wijken in de stad! Zo begeleiden wij kinderen als kinderopvang in Zwolle-Zuid, als kinderopvang in Stadshagen of als kinderopvang in Zwolle Assendorp. Wij hebben recensies van ouders uit diverse buurten in de stad zoals Binnenstad, Assendorp, Diezerpoort, Wipstrik en Westenholte.

Wij bieden een vaste en flexibele opvang. Zo werken wij iedere dag vanaf 06.30 ‘s ochtends tot 19.00 uur in de avond! Je kunt wekelijks je rooster aan ons doorgeven en per uur een opvang bij ons afnemen. Je hebt ook de mogelijkheid om een peuterarrangement af te nemen; dit is twee keer in de week, ieder drie uur. Tijdens dit arrangement wordt je peuter uitgedaagd in zijn of haar ontwikkeling en leert je peuter zich goed voor te bereiden op de basisschool!

Onze diensten als Kinderopvang in Zwolle

Als kinderopvang in Zwolle bieden wij diverse diensten aan. Zo beschikken wij over een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal en een dagopvang. Het bijzondere aan onze Kinderopvang in Zwolle-Zuid, naast onze flexibiliteit, is onze app genaamd Bitcare.

Onze pedagogische medewerkers leggen dagelijks de activiteiten van de kinderen vast. Dit doen zij met enkele aanrakingen op de iPad. Mocht je dit willen, dan kunnen er ook direct foto’s gedeeld worden met jou als ouders. Jij, máár ook wij hebben hierdoor een actueel beeld van de dagelijkse gang van zaken op de locatie(s). Zo is er een helder en overzichtelijk beeld.

Bij onze Kinderopvang in Zwolle werken we samen met een vast team van professionals en ervaren pedagogische medewerkers. Wat bij ons voorop staat is continuïteit. Het is belangrijk dat jouw kind vertrouwd raakt met onze medewerkers en zich veilig voelt op de dagopvang. Daarom wisselen wij zelden!

Neem eens vrijblijvend contact op!

Wil jij graag gebruikmaken van onze flexibele kinderopvang in Zwolle voor jouw kind? Dat kan! Mocht je dit prettig vinden, dan kun je ook recensies lezen van ouders uit de verschillende buurten Binnenstad, Assendorp, Diezerpoort, Wipstrik en Westenholte. Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij helpen je van harte verder, bijvoorbeeld in een kennismakingsgesprek!

Contact opnemen